maanantai 23. marraskuuta 2009

Talentin kolmen kärki

Nyt mie aion julkistaa ketä tuli Talentissa kärkikahinoihin mukaan. Kolmanneksi tuli se mies joka esitti You raise me up:in. Toiseksi tuli nuori tyttö joka lauloi tutun lasten laulun. Voitto meni kaikista yllättävimmälle kilpailijalle: pantomiimiesiityjälle.

Minusta oli yllättävä kärkikolmikko. En olis osannu kuvitella et nää ois kärkikolmikossa. Jos tämä olisi ollut lotto niin minulle ei tulisi rahaa. Onneksi tämä ei ollut lotto. Yksi nimi oikein niistä mitä mie meinasin. Mie ihmettelen suuresti mikä voi mennä lentokoneessa niin pieleen, että se ei yltänyt kärkikolmikkoon.

Talenttia oli hauska seurata. Mitähän nyt tulee seurattavaa? Ainakin X Factor niminen laulukilpailu alkaa kohta. Sitä mie aion seurata. Ja kaikkia muita tällaisia ohjelmia varmaan tulee. Kadonneen jäljillä jää onneksi tauolle, että se voi taas palata. Nimittäin hakuprosessi uusiin jaksoihin on käynnissä. Sen takia siis "onneksi".

Kaikista eniten mie ootan joulukuun 18. päivää. Silloin tulee se paljon hehkutusta minun blogissa aiheuttanut Suomi TV! Vaikka mie joulua ootan innokkaasti, niin mie ootan yhtä innokkaasti Suomi TV:tä.

Ei kommentteja: