perjantai 27. maaliskuuta 2009

Matkakassassa tehtiin historiaa.

Tänä aamuna tapahtui jotain sellaista, jota ei voinut uskoa todeksi. Olen nimittäin alkanut kuuntelemaan Voicen Matkakassa kilpailua, vaikken pystykään soittamaan vartin yli seitsemän kisaan. Minua harmittaa kisassa se, että ihmiset huutavat yleensä liian aikaisin stop ja tyytyvät parin sadan matkakassaan. Tämän aamun vartin yli seitsemän kilpailija ei soittanutkaan, vaan joku satunnainen soittaja pääsi mukaan ja voitti pienen potin. Vartin yli yhdeksän kilpailija oli Helsingistä.

Tietokone luetteli ensin pieniä rahasummia viiden ja kahdensadan väliltä. Lopulta tuli semmoinen summa, joka sai kaikki haukkomaan henkeään. 3299 Euroa! Kilpailija karjaisi kovaan ääneen STOP! Juontajat ja kilpailija sekosivat totaalisesti. He olivat niin pyörällä päästä, etteivät muistaneet kuunnella, kuinka pitkälle lukusarja olisi jatkunut.

Minua epäilyttää, että tässä on jokin salaliitto. Viime perjantaina kilpailijat olivat Helsingistä ja Vantaalta ja sama toistui taas tänä perjantaina. Vai onko pääkaupunkiseudulla niin aktiivista kuulija porukkaa. Saas nähdä pääseekö meistä kukaan kilpailemaan rahasummista. Minun lisäksi myös pari avustajaa on lähettänyt yhteystietonsa Voicelle.

Ei kommentteja: