perjantai 22. tammikuuta 2010

Vuosikarenssi on huuhaata!

Puhelinlankojen karenssi on jälleen kerran todistettu vääräksi. Monet soittajat soittivat tänään, vaikka olivat olleet monta kertaa ohjelmassa vuoden sisällä. Minä kun olen rehellinen, niin kerron eräästä tapauksesta, joka sai minut järkyttymään hetkeksi.

Jouluaattoaamuna laitoin sähköpostia Ylen toimittajille. Viestissä kerroin avoimesti, että olen ollut marraskuun alussa ohjelmassa mukana. Kuitenkin toivoin mielessäni, että he ottaisivat minut lähetykseen. Toimittajat lukivat viestini ja totesivat, että eipä soitetakaan, koska lähettäja on ollut äskettäin ohjelmassa. Koin sen suureksi vääryydeksi, koska he soittavat samoille soittajille kuitenkin jatkuvasti. Tunnistan heidät äänestä. Miksei Ylen nettisivuilla lue, että karenssin pituus on vuosi. Tosin en tiedä olisiko se järkevää, koska se voisi karsia paljon kuulijoita.

Olen yhden virheen kautta oppinut aika paljon Matkakassaan. Tiesin kun edellinen Matkakassa loppui, että uusi alkaa keväällä. Uskon että samaa henkilöä ei oteta mukaan, jos on ollut kananvan toisessa kilpailussa. Eikä varsinkaan silloin, jos on ollut jo kerran kisaamassa Matkakassassa.

En esimerkiksi ole päässyt Lapinradion toivekonserttiin, kuin terveiset asteelle. Kerran osallistuin heidän toivekonserttiin ja nainen kysyi, että kenellä lähetetään terveisiä. Heitin ihan vitsinä, että joulupukille, vaikka joulupukkia ei ole olemassakaan.

Vieläsanon, että kyllä se Lapinradio vielä minut ottaa lähetykseen.

Ei kommentteja: