tiistai 5. tammikuuta 2010

Elokuva arvostelut.

Olen katsonut enemmän lasten elokuvia, kuin aikuisten. Tässä arvostelua niistä joita olen nähnyt. Kouluarvosanaasteikko 4-10.

Kotia kohti 1
Elokuva kertoo koirista ja kissoista, jotka karkaa väliaikaisesta hoitopaikastaan kotiin. Arvosana. 6,5.

Tarzan
Se on Disney piirretty. En pitänyt siitä ollenkaan, koska viidakkoon tulee vihollisia, jotka yrittää tappaa eläimiä. Arvosana 4.

Stuart Little 1 ja 2
Ykkönen kertoi siitä, kun eräs perhe ottaa lemmikki hiiren, joka on koditon. Erilaisten mutkien kautta talon kissasta ja Stuartista tulee ystävät. Kakkonen jatkaa siitä, kun Stuart kohtaa tyttöystävänsä. Stuart pelastaa tyttö hiiren haukan kynsistä. Arvosana 7 molemmille.

Karvinen 1 ja 2
Karvis elokuva ykkönen kertoo siitä, kun Esko hankkii koiran. Karvinen kokee, ettei hän voi ystävystyä koiran kanssa. Kakkososassa Karvinen tapaa kaksoisolentonsa ja kissojen paikkojen vaihdosta seuraa kommelluksia. Arvosana 8,5 molemmille.

Narnian tarinat. Velho ja Leijona
Jos on lukenut yhtään Narnia kirjoja tietää mistä Leijonassa on kyse. Lyhykäisyydessään homma menee seuraavasti. Neljä lasta menee sukulais Proffessorin taloon asumaan. Lapset leikkivät piilosta ja löytävät vahingossa vaatekaapista taikakäytävän Narnian fantasia maailmaan, jota hallitsee ilkeä Velho. Arvosana 9,5

Viimeisen elokuvan vuoro. Se tuli kotikatsomosta eilen illalla.

Postia pappi Jaakobille
Elokuva kuvaa hyvin uskosta osattoman kasvukipuja. Leila tekee hyvää tarkoittaessaan rikoksen ja joutuu vankilaan. Hän saa kuitenkin armahduksen vankilasta. Päästyään vankilasta Leila ajautuu sokean papin henkilökohtaiseksi avustajaksi. Arvosana 10-. Miinus tulee elokuvan kahdesta kirosanasta.

Tarkoituksella en paljastanut elokuvien juonia.

Ei kommentteja: