sunnuntai 30. elokuuta 2009

BB:n kick-offissa tehtiin historiaa.

Nyt kirjoitan aiheesta, joka on meillä kiellettyjen aiheiden listalla. Nimittäin Big Brotherin katsominen. Se nimittäin johti tämän blogin syntyyn. Big Brotherissa on ollut aikaisemmin, vaikka mitä. Ykkös tuotantokaudella oli minun entisen koulun puheterapeutti. Koko koulu kohisi siitä. Kaikki tiesivät, että hän on siellä. Yritin jälkeenpäin kysellä kovasti hänen BB-kokemuksista. Tietenkin hän oli kovin vaitonainen asiasta. Hän tuli kilpailussa kymmenenneksi.

Katsoin tämän tuotantokauden ekan jakson ihan mielenkiinnosta minkälaisia kilpailijoita sinne taloon tulisi. Tietysti siellä oli paljon eri vähemmistöjen edustajia. Ensimmäisenä taloon asteli kilpailija, joka osoittautuikin uskovaksi. Hän oli vanhempi naishenkilö. Olin hänen uskosta aivan fiiliksissä. Toivon että hän saisi todistaa muille asukkaille omasta uskostaan. Sitä minä en ymmärrä miksi hän meni semmoiseen paikkaan. Ois mielenkiintoista kuulla miten hänen käsityksensä BB:stä ovat muuttuneet. Aina on se vaara, että hänet potkitaan pihalle heti. Toivon että hän säilyisi talossa mahdollisimman pitkään. Aika näyttää miten tässä käy.

Sanoin yhelle kaverille ennen BB:n alkua, että olis hyvä, kun joku uskova menisi taloon. Kaveri vastas, että kuka niin hölmö olisi että menis BB-taloon. Tässä se nähtiin.Muuten BB on ihan hölmö ohjelma. Siellähän ei anneta vessa rauhaa ja nukutaan samassa sängyssä. Jos minä menisin BB-taloon mitä en tietenkään tee nukkuisin lattialla olohuoneessa. Se on raamatun vastaista, että miehet ja naiset nukkuu tuolleen samassa sängyssä ellei ole pariskunta.

Ei kommentteja: