lauantai 13. heinäkuuta 2013

En ymmärrä yhtä asiaa

Tämä asia on hieman kummallinen. Katselin tangokilpailuja torstaina. Semmoinen seikka pisti silmään. Sinne oli hakenut kuuluisiakin laulajia jo useasti mukana olleita ja niitäkin joilla on levytyssopimus olemassa. Ihmettelen vain, että miksi ne hakevat sellaiseen kilpailuun. Eikö niillä ole tarpeeksi näkyvyyttä esim. toiseksi tuli sellainen henkilö, joka on tehnyt vuosikausia musiikkia.
On niitäkin, joiden hittejä on soinut radiossa esim. yhden miehen hittejä on taivas sinivalkoinen ja mies, joka ei koskaan tanssi
En ymmärrä ollenkaan, minkä takia hän hakee tangokilpailuihin. Mielestäni tällaisia kilpailijoita ei pitäisi päästää kisoihin, jotta uudet tulokkaat saisivat mahdollisuuden. Esim. naisten sarjan voittaja on tangokuninkaan puoliso ja neljä kertaa yrittänyt samaan kilpailuun. Mielestäni koko tangokilpailu pitäisi muuttaa niin, että uusilla kyvyillä olisi mahdollisuus, esim. naiskilpailija joka tuli toiseksi on sen hitin takana kuin tahtoisin, tahtoisin. Sitä minä ihmettelen kaikkein eniten miten tenavatähti, jonka pitäisi olla uskossa on kisassa. Että tämmöinen blogi tällä kertaan.

Ei kommentteja: