maanantai 27. kesäkuuta 2011

Reportoija

Tämä tarina alkaa niin, että soitin Radio Novaan viime keskiviikkona. Tuottaja lupasi ottaa minut listalle. He soittavat sitten, kun ehtivät. Mä keksin paremman keinon: tilasin semmosen laitteen, mikä minulla on vanhempien kotona, missä on muistikortti. Se on tavallaan minidisk-soitin. Miä äänitän sillä. Ainakin kolme aihetta mulla on mielessä, mistä miä ajattelin puhua, kun nauhoitan.

Ensimmäinen otsikko on hyvin mystinen: "Miehetkö ei osaa itkeä?" Tiedän, että tätä aihetta on käsitelty radiossa aikaisemmin, mutta ei se lisä pahaa tee.

Toisen reportaasin otsikko on tämmöinen, kun "Onko tämä miesten ongelma?" Enpä paljastakaan, mistä mie aion raportissa kertoa.

Kolmas raportti on otsikoitu "Hapanvelli-ihminen kiinni". Aion soittaa johonkin, ja sopia tapaamisen ikäänkuin suorassa lähetyksessä, joka on tässä tapauksessa nauhoitettu lähetys, jos niille käy se, että mie nauhoitan sen puhelun. Aion nauhoittaa sen siihen saakka, kun sovitaan aikatauluja. Mutta ajo-ohjeet ei tuu kuulijoitten korviin.

Muun muassa tätä miä aion tehä kesäreportterina ollessa. Ei sitä tiedä, mitä kaikkea miä keksin. Ainakin Elomarkkinoista, sen historiasta tehdään raporttia, ynnä kaikesta muustakin. En aio tietenkään joka viikko nauhoittaa raportteja, ainakin noi kolme viikkoa tulee ulos jossain vaiheessa, kun mie saan sen laitteen, joka on tilattu.

Ei kommentteja: