sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Mielenkiintoinen löytö.

Nyt mie löysin aika mielenkiintoisen nettisivun. Nimittäin nyt mulla on koko Yleisradion levystö hallussa. Kaikki Yleisradion levyt ja kappaleet on listattu nettiin. Nyt ne ei Puhelinlangoilla pääse väittämään ettei löytynyt levystöstä, koska tiedän itse mitä siellä on. Tämä helpottaa Puhlaritoiveiden tekoa. Jos mulle tulee mieleen joku harvinainen toive, niin voin katsoa netistä, että löytyykö sitä levystöstä. Nyt tiedän ainakin kolme kappaletta joita aion toivoa jatkossa Puhelinlangoilta.

Olin aina luullut, että Yleisradion levystön sisältö on salaista tietoa. Pari vuotta sitten kuuntelin Puhelinlangat laulaa ohjelmaa. Yksi soittaja sanoi, että oli katsonut Yleisradion tietokannasta, että hänen toivomansa kappale löytyy sieltä. Hämmästyin silloin kovin tämän soittajan sanoja. Muistin vasta eilen tämän jutun ja katsoin netistä, että löytyykö sitä. Nyt tämä sivu on tallennettu selaimeni kirjanmerkkeihin pikavalintaan.

Mun oli pakko kirjoittaa tästä aiheesta. On mielenkiintoista tutkia, mitä kappaleita siellä on. Äsken etsin kuinka monta versiota You Raise Me Up biisistä löytyy Yleltä. Ja olihan niitä melkonen lista. Tämmönen blogi tällä kertaa.

Mee ite tsekkaa mitä kappaleita löytyy. http://www.fono.fi

Ei kommentteja: