maanantai 27. lokakuuta 2008

Radiossa ärsyttää

Kirjottelen mikä minua ärsyttää Taivaan ja Maan väliltä-ohjelmassa. Kun sinne soittaa semmoset henkilöt, jotka ei usko mitään mitä niille sanoo. Ne esittää vaan omia mielipiteitä. Eikö niitä saisi millään pois? Varsinkin jos ne tuunistaa äänestä. Kun ne soittavat, eikö äänitarkkailijat sais niitä millään pois lähetyksistä? Ne heikentää uusien soittajien mahollisuuksia päästä radioon. Niille on monta kertaa selitetty samat asiat, ei ne usko millää. Esim. Sinne soitti joku poika yks kerta, joka kertoi että hänen kaverillaan on aivokasvain ja mitä poika voisi tehdä. Kuitenkin se osottautui, että se oli ehkä pilapuhelu, koska joku nauroi siellä taustalla. Se toimittaja teki väärin minusta siinä, olis siirtynyt seuraavaan soittajaan eikä odottanut mitä poika sanoo. En tiedä sitä oliko puhelu todellinen, mutta mistä niitä aina tietää onko joku pilapuhelu vai ei.
Nyt mun täytyy tuottaa pettymys itsellinen sekä muille. Nimittäin en pääsekkään soittamaan radioon, koska tämä nykyinen avustaja lähtee pois ja tilalle tulee mies. Hän ilmoitti ettei soittaisi kanssani radioon. En rupea tappelemaan hänen kanssaan, mutta olen aikamoisen monipuolinen muuten.
Sain yhden kerran yhden ihmisen suostuteltua soittamaan puolestani radioon. Kun kysyin jälkeenpäin soittaisko hän radioon niin hän ei millään suostunut. En viitsi tapella. Täytyy keksii muuta tekemistä. Nyt taas lopettelen tähän ja jatkuu kohta...

Ei kommentteja: