sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Olympialaiset

Aion kirjoittaa olympialaisista. Minua se ei paljonkaan kiinnosta. Johtuen siitä että, talviolympialaiset ovat suppeampia kesäolympialaisiin verattuna. On jääkiekkoa, hiihtoa, lumilautailua, Pika- ja tautoluistelua. Viime kesän Lontoon olympialaiset menivät kun olin Norjan reissussa, enkä jaksanut katsoa niitä kun tulin Suomeen takaisin. Suunnittelin katsoa niitä mikäli suomi olisi ollut kultamitali otteluissa.

Muistan elävästi kun kun vielä asuin Summakodissa ja oli tapahtuma Haminan kirkossa. Tapahtuman jälkeen äitini tuli katsomaan MM-kisojen suomi -ruotsi jääkiekkon loppuottelua, suomen voittaessa 6-1. Silloin jännitin ottelua niin paljon, että piti oikein puuskuttaa. Voitto oli hieno hetki. 95 kisoista taas en oikeastaan muista mitään. Olin silloin 7 vuotias.
Söimme kunnon kisaeväät. Lihapiirakkaa, en muista monellako nakilla.

Mielestäni MM-kisat voisi jättää väliin, koska ihmiset eivät ole selvinneet edellisistäkään kisoista. Jos Valkovenäjän asenne on se mikä se on, niin yhtä hyvin voisi jättä yhden vuoden väliin, kun meillä on kuitenkin se pronssimitali. Eiköhän se tälle vuodelle riitä.

Että tätä mieltä olen urheilusta.

Ei kommentteja: