lauantai 8. helmikuuta 2014

HÄMMENTÄVÄ PUHELU

Kuten otsikko kertoo, sain todella hämmentävän puhelun eilen ympäristöhallintalaite puhelimeeni. Vastasin ja luulin että joku tuttu soittaa. Soittaja oli joku kauppias joka kauppasi alushousuja ja sukkia. Mietin hetken mitä minun pitäisi tässä tehdä. En kehdannut lyödä luuria korvaan, se olisi ollut epäkohteliasta. Lopulta ei auttanut muuta kuin tilata tuotteet. Jälkeenpäin yritin kuitenkin perua tilauksen soittamalla kyseiseen numeroon. Puhelu meni kuitenkin jatkuvasti vastaajaan enkä saanut yhteyttä, enkä voinut saada yhtiön nimeä koska vastaajan viesti on epäselvä. Lopulta jätin ääniviestin etten halua tilata mitään ja kirjoitin siitä heille valmiiksi kirjeen. Jos tuottee tulevat minulle siitä huolimatta aion ne palauttaa kirjeen kera, jos löytyy osoite. Jos ei muu auta otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.

Tein samana päivänä puhelimeeni markkinointieston. Se on erittäin helppoa. Soittaa vain puhelinestofirmaaan ja antaa oman numeronsa ja asia on sillä selvä.

Kyseessä oli paniikissa tehty vahinko, koska kokemus oli minulle uusi. Kyselin nmerotiedustelusta kuka kyseisen numeron omistaa, mutta sitä ei tiedetty, koska numero on salainen. Että tällainen epämielyttävä kokemus tällä kertaa.

Seuraavalla kerralla osaan olla hieman epäkohtelias.

Ei kommentteja: