lauantai 20. elokuuta 2011

Minua ärsyttää hyvin paljon

Kuten otsikko kertoo, minua ärsyttää hyvin paljon se, kun mitä me katottiin lapsena, niin tulee nykyään joka arkiaamu uusintoina, nimittäin Muumit. Ne on kestouusintoja. Mie muistan melkein ulkoa jaksojen nimet. Taikurin hattu, osa 1. Taikurin hattu, osa 2. Sitten kun ne löytää sen veneen siitä rannalta, hattivattien saarella, osa 1. Hattivattien saarella, osa 2. Pikkuruiset vieraat, osat 1, 2 ja 3. Näkymätön lapsi osat 1 & 2.

Nää miä muun muuassa muistan ulkoa, kohta kohdalta mitä tapahtuu, kun tuli nauhoitettua ne silloin.

Miä kattoisin muuten muumeja ihan innoissani, jos niitä ei olisi nauhalla ja tullu sata kertaa uusintoja. Kyllä miä sen ymmärrän, että pikkulapsille se on uutta ja jännää, mutta en ole kasvanu muumi-iästä ulos, olen kasvanu muumien jaksoista ulos.

Miä toivoisin, että näytettäisi esimerkiksi Pikkuoravien seikkailuja. En tarkoita Tikun ja Takun seikkailuja, vaan 90-luvulla tuli Pikkuoravien seikkailut TV2:lla. Sitä tuli katottua joka ikinen jakso.

Muumikirjoja olis hauska lukea, että miten ne eroaa niistä jaksoista. Esimerkiksi viidakkojakso. Muutamia kirjoja miä olen lukenutkin, mm. Taikatalvi ja miten Niiskuneidistä tulee prinsessa.

Tiesittekö te muuten sitä, että muumien Mörkö oli sama näyttelijä, joka näytteli Hemulia?

Että tämmöinen blogi syntyi tällä kertaa. Kirjoitan minuutin päästä yhden toisen.

Lisäys: Kolme jaksoa on jätetty esittämättä: mm. Syntymäpäiväyllätys, koska ne on liian pelottavia. Mikähän ei olisi alkujakson jälkeen pelottavaa lapsille? Missä muumipeikko menee taikurihattuun ja muuttuu ihmeörkiksi. Sitä ei saa koskaan tietää..

Ei kommentteja: