lauantai 21. toukokuuta 2016

Talent tulee taas

Nyt minä kerron semmoisesta ohjelmasta kuin Talent. Sitä tehtiin vuosina 2007-2012. En katsonut Talentia juurikaan kyseisenä vuonna, mutta sitten kun siitä tehtiin iso hypetys, niin sitä oli pakko katsoa. Sen ekan kauden voitti semmoinen beatboxaus esitys, joka nosti sitä lajia huippusuosituksi.

Talentista on ponnistanut myös kuuluisa laulaja, joka on ollut viime aikoina paljon otsikoissa Euroviisujen takia.
Viimeisen kauden voitti semmoinen 9-vuotias pikkupoika, joka lausui runoja. Suomen talenteista ei ole kuulunut sen koommin mitään muuta kuin yhdellä kaudella kolmanneksi sijoittunut henkilö on kuollut. Talentista on ponnistanut myös kuuluisa laulaja, joka on ollut viime aikoina paljon otsikoissa Euroviisujen takia.

Nyt 2016 etsitään Suomessa taas pitkästä aikaa Talenttia. Ohjelman juontaa, kuten jokaista ohjelmaa nykyään, semmoinen supliikkimies, joka oli Voice of Finlandissa vähän aikaa. Ohjelman tuomaristossa nähdään vuoden -95 tangokuningas, koomikko ja laulaja, joka tekee uraa Amerikassa. Saas nähdä, kuinka Talent iskee minuun taas pitkän tauon jälkeen. Minä tulen palaamaan tähän aiheeseen sitten kun Talent tulee ensimmäisen kerran ulos. Toivottavasti osa kilpailijoista ei mene Talenttiin sen takia, että he yrittävät hurmata Tangokuninkaan, vaan voittamaan sitä kilpailua. Tähän tämä aihe loppuu tällä kertaa.

Ison-Britannian talenteista muistan hyvin sen, että sen voitti kännykkäkauppias, joka lauloi oopperaa. Sitten Hollannin talenttiin osallistui ihmelapsi, joka lauloi myös oopperaa. Hän voitti sen ylivoimaisesti, koska kaikki Hollannissa pitivät hänestä.

Ei kommentteja: